Bli Servicetekniker hos ITK AB

Vi söker servicetekniker!

Vilka är ITK AB?
ITK är ett svenskt företag etablerat 1977 som arbetar med nyinstallation, modernisering samt service och reparation av hissar. Vi är idag 55 anställda och omsätter ca 130 miljoner kronor. Sedan 2013 ingår ITK i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet.

Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vi har en egen serviceorganisation som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!
Vi har ett familjärt och öppet arbetsklimat. Ett fint kontor, verkstad och lager i Bromma nära kommunikationer. Kompetenta och lättsamma medarbetare som ganska ofta hittar på något kul, även efter arbetstid. Generellt ett utvecklande arbete som sällan är enformigt och monotont.

Servicetekniker
Vi söker dig som har några års erfarenhet från hissbranschen och har den tekniska kompetensen för att felsöka eller reparera hissar. Du kommer att arbeta som problemlösare och teknisk specialist för ett visst antal hissar på ett distrikt.

Arbetet är huvudsakligen ett enmansjobb där kommunikation och samarbete med övriga inom distriktet är viktigt. Vi söker därför dig som både är en lagspelare och som trivs med att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är en noggrann person med teknikintresse som gillar att lära dig nya saker och utvecklas.

Att arbeta som hisstekniker är även ett socialt arbete där en nära och kontinuerlig kontakt med kunderna är viktig. Vi ser därför att du är en social person som trivs med att arbeta kundorienterat. Du har god datavana och B-körkort.

Vill du bli en av oss eller undrar du hur det är att jobba hos ITK?
Kontakta Sara Walldén 08-564 350 12 eller maila till sara.wallden@itk.se

Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2021. Ansökan skickas till jobb@motum.se.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster