ITK söker en Arbetsledare inom service

Hisstekniker som pratar med en kund

ITK AB är ett svenskt företag etablerat 1977. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Nu söker vi en Arbetsledare med placering i Bromma
Som Arbetsledare hos ITK kommer du ha hand om ett härligt gäng tekniker där du kommer att fördela jobben och leda gruppen. Gruppen består idag av ca 10 tekniker. Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära och stödjer VD, rollen innebär mycket kontakt både inom organisationen och med kunder och leverantörer.

Om tjänsten
Som arbetsledare är din främsta uppgift att skapa laganda, motivera och ge möjlighet till utveckling samtidigt som du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom den egna arbetsgruppen
  • Äga kundansvaret för angivet serviceområde
  • Kontinuerligt följa upp status på arbetsorder, distrikt, avtal samt kunder
  • Ansvarig för tidsplanering av arbeten tillsammans med kollegor
  • Försäljning av servicearbeten samt materialbeställningar till dito
  • Hålla utvecklingssamtal och lönesamtal med sin arbetsgrupp
  • Se till att rutiner för gruppen upprätthålls såsom möten, utbildning och arbetsmiljö
  • Löpande ekonomisk uppföljning av arbetsorder och avtal

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som arbetsledare och/eller har relevant utbildning. Du är kundorienterad, självgående, lösningsorienterad och bidrar gärna med egna idéer. Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål.

Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer.
Som person är du positiv, serviceinriktad och trivs i högt arbetstempo.

Du har god datorvana och en förmåga att planera och arbeta strukturerat samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du behöver även ha god språkkunskap inom svenska och engelska. Meriterande är god teknisk kunskap samt om du har erfarenhet av hissbranschen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus.  Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Ansökan
Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval! Ansökan skickas till jobb@motum.se senast den 31 maj 2021. Eventuella frågor skickas till jobb@motum.se alternativt kontakta VD Sara Walldén, sara.wallden@itk.se.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

ITK är en del av Motum-koncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.