Arbeta hos oss

ITK är ett dotterbolag inom Motum-koncernen med ca 60 anställda. Hos ITK har vi ett familjärt och öppet arbetsklimat. Ett fint kontor, verkstad och lager i egen fastighet, nära kommunikationer. Kompetenta och lättsamma medarbetare som ganska ofta hittar på något kul, även efter arbetstid. Generellt en utvecklande arbetsplats där arbetet sällan är enformigt och monotont.

 Vi tror på att engagerade och nöjda medarbetare är nyckeln till företagets framgång och värderar kunnande, kvalitet och erfarenhet högt. Här berättar en av våra medarbetare om hur det är att jobba på ITK.

David Sandkvist, teknisk beredare, ITK, Stockholm

Jag har arbetat som teknisk beredare på ITK i fyra år. Att vara beredare innebär att man ansvarar för allt som rör leverans av nya hissar t.ex. inköp, tekniska lösningar och projektledning. Jobbet innebär mycket kundkontakt och tid på fältet vilket jag gillar. ITK är en fantastisk arbetsplats som jag varmt kan rekommendera. Det finns mycket kunskap inom företaget och ett gott kamratskap.

Lediga tjänster

Vill du ta din karriär till nya höjder eller kanske öppna dörren till en ny? På ITK söker vi alltid efter nya talanger och erfarna experter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Skicka gärna in ditt CV till oss och några rader om dig själv!